face
  • RSS

La bani, la cap, la oase online gratis 2011 - Filme Romanesti noi

Descriere Film: La bani, la cap, la oase online gratis
Filmul La bani, la cap, la oase 2011 online romanesc .
cinematografiei româneşti a fost mult timp suferă de boală art. Este făcut o mulţime de "arty" filme, abundă în afişează a problemelor cu care se confruntă societatea românească. Crime, droguri, alcool, prostituţie, imigraţia, politica, sindromul post-comunism - înţelepciunea convenţională spune că mai ai expune problema şi se aplică bisturiu, cu atât mai mare şansele de a face aceasta la festivaluri de film ca de la priza posibilă doar pentru aceste filme. În timp ce unele dintre aceste filme mulţumit critici şi un public îngust, mai larg al publicului român a fost lăsat doresc şi a trebuit să se descurce cu filme de la Hollywood care oferă divertisment autentic, câteva ore, după care nu te simti deprimat si te întrebare despre esenţa naturii umane, ci doar spune "wow, mă simt odihnit, m-am bucurat cu adevărat acest film!".
"La bani, la capac, la Oase" (în engleză titlul "Sumele de bani, contra şi oase"), poduri acest decalaj. Este un film în care ticalosii sunt rele şi de a lua comeuppance lor, eroii sunt plăcut şi rost de bani si fata de la sfârşitul. Rezultatul este un film sincer, simplu care distrează cu adevărat. Nu am râs atât de inimă, deoarece clasice vechi cu BD sau Nea Marin Miliardar.
Există un suflu de Cinematica limba engleză în această comedie de acţiune rapid-paced, dar este făcut Balcanii de stil. Este vorbită într-o limbă română colorat (vai, nu puteţi alege ca pana prin traducerea). Se amestecă local de caractere cu moldoveni (faţă de care România a fost întotdeauna ambivalent), (despre care nimeni nu ii pasa, oricum), ruşii (arc-ticălos de orice standard local, desigur) şi albanezi.
Un film pot recomanda bine ca în valoare de ceas. Criticii nu poate fi pe deplin la bord, dar acest lucru este pentru trecător film obişnuit care vrea doar să aibă un moment bun.
(Google Traducere)
Vezi filme online noi.La bani, la cap, la oase online gratis tradus in romana fara intreruperi.
Vizionare placuta de filme online 2011!

Dati Play la filmul online apoi Pauza. Asteptati 5-10min ca filmul online Io La bani, la cap, la oase sa se incarce!

Server 1

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Categorie Filme Online

Top Filme Online

Director Web Profesional Gratuit
free counters