face
  • RSS

Pressed (2011) Filme Subtitrate Gratis HD

Oamenii obisnuiti se intra in probleme de luare a deciziilor sărace, care bulgărelui de zăpadă, cu consecinţe tragice. Gandeste-te "Du-te", fără distracţie, sau un ceva mai puţin intensă "Requiem for a Dream", deşi nu la fel de inspirate ca niciuna dintre aceste.

Relativ necunoscut Tyler Johnston este efectiv clocit ca un adolescent cu probleme ale căror ghinion se intersectează cu cea a condimentată plumb Luca Goss, care face o treaba destul de potrivite pentru ca o contrapartidă pentru adulţi. Michael Eklund merită cea mai mare parte de credit pentru mici, dar sa-expert detaliate catalizator (nu pot să aştept să-l vadă în ceva mai mare).
Premisa este oarecum original, cu bine-scrise de dialog, dar povestea se termină până mai puţin convingătoare decât potenţialul uşoară simţit la început. Spre deosebire de exemple bune de acest gen, exista putine la nici un adevăr memorabil mare, Lecţii, sau chiar un moment mişcătoare, într-adevăr, să iasă de la mizeriile caracterele "care ar putea da un motiv pentru a fi bucur că ai privit. Unii pasi gresiti de editare, de asemenea, cauza a filmului pentru a trage prea des.
Pentru tragedie pură, dar nu a dat seama că o poveste bună tragica are încă nevoie de cârlige de divertisment. Acest film menţine un nivel de tensiune destul de omogen de la început până la sfârşit, care îmbătrâneşte şi se încheie până simt mai mult ca un Flatline.

Vizionare placuta de filme Subtitrate Online si asteptam comentariile dvs. pentru filmul Pressed gratis HD.

Server 1



Filme HD TRAILER - Pressed - filme subtitrate

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Categorie Filme Online

Top Filme Online

Director Web Profesional Gratuit
free counters