face
  • RSS

Filme online / The Kid With a Bike subtitrat 2011


fără nici o introducere, filmul gratis devine până la poveste. un copil de pe telefonul este acceptarea tuturor, dar să aud că numărul acesta este format din serviciu. Filme online tocmai lichid sociale umanist despre un copil vechi de 11 ani şi quest-uri sa neobosită pentru a merge pana la, împotriva voinţei tuturor, găsi o mamă care vrea nimic de-a face cu el. bazându-poziţia sa pe argumentul că tatăl său nu ar pleca fără să lasandu-l sa biciclete.

o dată preluate, biciclete serveşte drept catalizator care permite copil să avanseze, mai mult într-un sens figurativ, vedem lupta cu el si musca pentru ea. ultima relicva a unei vieţi de familie pentru el.
copil în roşu este o mulţime de lucruri: determinate cu furie şi încăpăţânare uluitoare, mereu în mişcare, nu are nimic de pierdut asa ca merge la limitele. la un moment dat, el nervos joaca cu un robinet ca să nu piardă în faţa faţă de astfel de nedreptate. dar din nenorocire lui, Samantha, un adult înfăţişând un străin fel şi autentic bunătatea, generozitatea si caldura, are grija de el. fiind distant emoţional, copilul ei respinge de la început şi continuă pe explorarea până când el în cele din urmă se află în momentul său cel mai deznădăjduit .. copilul rămâne un personaj foarte interesant pentru mine, el este uşor de a insela, capabil de violenţă, ci numai pentru că el este afectuos la inimă şi mai onest decât oamenii pe care îi tratează. care rezoneaza cu mine ca filmul este în măsură să biţi Kindle de amintiri a publicului.
Vizionare placuta de filme online si asteptam comentariile dvs. pentru filmul The Kid With a Bike gratis HD.


The Kid With a Bike online




TRAILER - The Kid With a Bike- filme gratis

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Categorie Filme Online

Top Filme Online

Director Web Profesional Gratuit
free counters