face
  • RSS

The Mummy 1999 Filme online gratis subtitrate



Aici, creatorii originală de ardere film de groază stoc si sa transformat intr-o aventura Indiana Jones în tradiţia de Raiders Arabesque din Lost Ark Partea cea mai bogată din punct de vedere vizual filmul gratis a fost scenele de deschidere stabilite în Egiptul antic. Mi-ar plăcea să văd un film subtitrat întreg construit în jurul valorii de asta.Decoruri si costume au fost genial.
Mai ales tantalic este strict pictat-privind ţinuta şi Patricia Velasquez ca Anck-Su-Namum, ceea ce o uimitoare vizual, dar upstages Complet interpretarea ei. Am auzit oameni vorbind despre asta. Unii au greşit ghicit partea de sus ei a ochiurilor de plasă a fost un costum sau un anumit fel, nu este adevărat, aceasta este în întregime - şi numai - vopsea.
Velazquez, dar nu este singurul lucru la rândul său, capul în film, Rachel Weisz este suficient de atractiv, deşi nu la fel de uimitoare, personajul ei este la fel de solid ca ea este minunat şi credibil.
Nou-venit, Oded Fehr ca Ardeth Bey, stabilit destul de puţine femei aflutter inimile, în partidul nostru, cel puţin. Internetul a fost luminat în căutarea pentru mai multe fotografii de acest tip.
La început, nu am grijă de Brendan Fraser special ca personajul principal (el e prea dragute si bine pastrate pentru un tip robust de tip pentru mine), fie el creste pe tine. El pare a fi o scriere actor versatil în curs de dezvoltare care vor fi în jurul valorii pentru o perioadă lungă de timp. Munca lui aici este prea bun.
Efectele speciale au fost steaua real al filmului, si au fost plină de satisfacţii punct de vedere vizual şi completate povestea în mod corect în locurile potrivite. Arnold Vosloo Cum am rezolvat cu cei în rolul său de Imhotep mumie ar trebui recunoscut. El trebuie să fi avut sa-ti imaginezi destul de un pic de ceea ce el a fost interactiunea cu el pentru a scoate, şi el o face cu stil şi substanţă mare pentru acest tip de rol. El a fost nimic scurt de excelenta.
De fapt, cele mai multe dintre personaje au fost bine rămase Alese. Jonathan Hyde şi Kevin J. O'Connor a adăugat la film într-un mod important, de asemenea. Împreună, toţi pictat un film plăcut, furnizând exact ceea ce a promis, distracţie, acţiune, aventură şi....


The Mummy online



TRAILER - The Mummy - filme HD

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Categorie Filme Online

Top Filme Online

Director Web Profesional Gratuit
free counters